Δημιουργώντας ένα λογαριασμό χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, κάνετε την περιήγηση και τις αγορές σας ταχύτερες και ευκολότερες, έχοντας παράλληλα το δικαίωμα της ενημέρωσης για ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τις εμπορικές συναλλαγές στο κατάστημα μας (π.χ προσφορές), και τις τυχόν τροποποιήσεις του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Εγγυόμαστε πως τα στοιχεία τα οποία ζητείστε να παραδώσετε σε εμάς, προκειμένου να δημιουργηθεί ο λογαριασμός, ουδέποτε δημοσιεύονται, πωλούνται ή ενοικιάζονται, σε κάτοχο διάφορο του ατόμου σας. Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται από την Plus Size και αξιοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για δικό σας ώφελος.
 
Παρά ταύτα, έχετε ως χρήστες το δικαίωμα τροποποίησης και επιλογής των στοιχείων των οποίων μας εμπιστεύεστε ( εξαιρούμενων των απαιτούμενων ), αλλά παρακαλείστε για την εγκυρότητα και ορθότητα τους.
 
Τέλος, στην περίπτωση κατά την οποία επιθυμείτε να ακυρώσετε την ύπαρξη του λογαριασμού σας, και συνεπώς να μας αποδεσμεύσετε από την κατοχή των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το αντίστοιχο link παρακάτω.

Σε περίπτωση που δεν λάβετε απάντηση στο αίτημά σας, μπορείτε να επικοινωνήσει με την εταιρεία μας στο τηλέφωνο 210 7561801.